WELKOM

Welkom op mijn blog.

Ik ben 29 jaar, getrouwd en moeder van 1 meisje en 2 jongens.
Sinds mei 2010 ben ik begonnen met een nieuwe hobby, namelijk taart en cupcakes decoreren.
Neem ook gerust eens een kijkje op mijn andere site

http://www.jummietaarten.nl/



vrijdag, januari 6

Bruidstaart 12,5 jaar

Voor vandaag deze stapel gemaakt.
Ze hadden deze versie op mijn site gezien en wilden hem graag zo.
Gevuld van boven naar beneden met chocolademousse en zwitserse room met aardbeivlaaivulling.
Vanmiddag hebben ze hem opgehaald en vonden hem erg mooi!





4 opmerkingen:

  1. In één woord: WOW! Vier op elkaar!!
    Leuke kleurtjes, lekker fris met die aardbeien, doet aan het voorjaar denken :-)
    Is het niet lastig bekleden met zo'n reliëf?
    Jij blij dat ze het kwamen halen, hoe vervoer je zo'n ding? Dan kan je hem beter ter plekke in elkaar zetten zeker...

    Die van mij was ook goed gelukt. Ik heb gemerkt dat het ook per kleur verschilt hoeveel het 'zweet'. Want ik had nu een roze taart (dat zweette niet) met witte en paarse bloemen (de witte zweetten wel). Laatst had ik een witte taart en die was érg nat toen hij uit de koelkast kwam.

    Gebruik jij trouwens altijd marsepein? Ik vind marsepein lekkerder maar fondant werkt fijner voor kleine details.

    Kan je ook eens een foto plaatsen van een doorgesneden taart of een puntje? Ben benieuwd :-) Ik vind het ook belangrijk dat de punten er netjes uit zien maar bij mij zijn de lagen vulling niet altijd even netjes. Of de taart gaat wat uit zijn model bij het snijden :-S

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er goed uit. Nu maar hopen dat het goed is overgekomen, en lekker zal het zeker geweest zijn.
    Het is een behoorlijke grote toren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @IM,
    Dank je wel. Hij is net zo hoog als 1 stapel van de bruidstaarten die ik vanlaatst gemaakt heb.
    Het lastige van zo'n relief is dat je het niet kun smooteren. Dus je moet het zoveel mogelijk met je handen goed gladmaken.
    Gewoon in de kofferbak. Zij hadden hem los in de kofferbak, dus hoop ik dat ie niet is gaan schuiven...

    Ik had ze ook uit de diepvries en ze zweten toen ook heel erg. Maar dat is in de koelkast helemaal weggetrokken.
    Ik gebruik altijd marsepein. Vind dat zelf ook lekkerder. Heb ik ook altijd in huis. Fondant niet.

    Als ik een taartje voor onszelf maak, zal ik proberen er aan te denken om een aansnijfoto te maken. Ik heb er wel 1 op de site staan van de Thomastrein van vorig jaar voor de verjaardag van L.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @RozeMArijn,
    Ja, dat hoop ik ook. 'k Heb in ieder geval niets meer gehoord.

    BeantwoordenVerwijderen